Naar content

Hoe werkt Je verrassing?

Ben je verrast met een verrassingscode? Gefeliciteerd!

Onderstaand de uitleg van hoe simpel de Je Verrassing methodiek werkt.
Bij ontvangst van een product of bij betaling in een winkel of bijvoorbeeld een restaurant word je een verrassing aangeboden in de vorm van een verrassingskaartje. Op de achterzijde van het kaartje staat een korte simpele uitleg en een unieke code. Maar ook het scannen van een QR-code behoort tot de mogelijkheden.

Je kunt vervolgens via de website JeVerrassing.nl de code activeren. Je code activeer je door allereerst eenmalig een account aan te maken. De enige gegevens die wij hiervoor nodig hebben zijn je naam en e-mailadres. Heb je al een account? Log dan eerst in en activeer de code in je account.

Na het ingeven van de code zie je de verrassing(en) nog ingepakt staan. Het kan zijn dat er direct een of meer verrassingen worden getoond. Om de verrassing(en) te openen dien je erop te klikken.

Na het openen van een of meerdere verrassingen krijg je de inhoud van de verrassing te zien. Dit kan in tekst, beeld of zelfs een videoboodschap zijn. Vervolgens wordt op een duidelijk manier aangegeven hoe je de verrassing(en) kunt verzilveren.

Wil je meer persoonlijke verrassingen ontvangen?
Geef dan in je accountgegevens je geboortedatum op. Zo geef je ons toestemming om jouw onder andere tijdens je verjaardag te verrassen met een nieuwe verrassing! Je krijgt alleen verrassingen van ondernemers die jij kent.

Verrassingen krijgen is leuk, maar geven is wellicht nog leuker! 
Op het moment dat je een verrassing hebt ontvangen maar hier geen gebruik van maakt, kun je deze heel eenvoudig aan iemand anders geven.

Wanneer je bent ingelogd klik je op de button rechts in je scherm ''geef deze verrassing aan een vriend(in)''. Geef de naam en het e-mailadres van deze persoon door en stuur een leuk persoonlijk berichtje mee. Klik op verzenden en de verrassing pakt zich opnieuw in en wordt aan de andere persoon doorgegeven.

Kun je niet wachten met je verrassing uitpakken?
Je wil natuurlijk nu zien wat er in je verrassing zit en hoe je het kunt bemachtigen? Voer je je unieke verrassingscode in bij het balkje 'Activeer code' op de startpagina. Heb je nog geen account? Dan kan je deze eerst aanmaken op hetzelfde scherm.

Na het inloggen kun je met je muis over een verrassing heengaan. Je krijgt dan een sneak preview van de verrassing te zien. Wanneer je erop klikt, pakt de verrassing zich uit en krijg je te zien wat je gekregen hebt. Je mag alle verrassingen openen en gebruiken. Vervalt een verrassing dan verdwijnt hij automatisch.

Soms tonen er zich verrassingen die je pas op een bepaalde datum kunt openen, hou deze goed in de gaten. Als de dag daar is dat ze geopend kunnen worden gaat het slotje er automatisch af.

Natuurlijk krijg je van ons ook een melding wanneer je een verrassing kan openen of wanneer je een nieuwe verrassing in je account hebt gekregen.

Laat je vooral verrassen!

Zet Je Verrassing meteen op je smartphone!
Zet een icoontje van JeVerrassing op je smartphone om nog gemakkelijker gebruik te maken van onze verrassingen. Voor een Android telefoon bekijk dit youtube filmpje en voor een Iphone volg de onderstaande stappen.