Naar content

Vraag en antwoord

Kijk hier beneden voor de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of ben je na het lezen van deze vragen nog niet genoeg geïnformeerd? Neem dan contact met ons op.

Dit kan voorkomen. Dit komt omdat er soms een vertraging zit tussen de betaling en de definitieve terugkoppeling van de Payment provider. Wacht nog even geduldig af en klik nog een keer op "Betaling ophalen". Als het goed is krijg je uiteindelijk de code vanzef in je account te zien.

Dit kan verschilende oorzaken hebben. De veiligheidsinstellingen kunnen te hoog zijn waardoor het niet is toestaan dat bepaalde sessies kunnen plaatsvinden. Ook kan het zijn dat je een verouderde webbrowser gebruikt. Probeer in dit geval een andere webbrowser te gebruiken (Chrome, Internet Explorer). Tot slot kan het helpen om tijdelijk even je geschiedenis te verwijderen. Dit kan ook wel eens conflicten opleveren.

Ja! Je verrassing is helemaal gratis. Wanneer je een code hebt ontvangen hoef je alleen maar een account aan te maken en je code in te wisselen. Wanneer je dit hebt gedaan kan je de verrassing openen.