Naar content

Vraag en antwoord

Kijk hier beneden voor de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of ben je na het lezen van deze vragen nog niet genoeg geïnformeerd? Neem dan contact met ons op.

Het is niet mogelijk een verrassing in te wisselen voor geld. Je verrassing keert nooit geld uit voor reeds uitgegeven verrassingen.

Nee dat is helaas niet mogelijk, de verrassingen zijn zorgvuldig uitgezocht door de degene die jou deze verrassing geeft.

Als je geen e-ticket per e-mail hebt ontvangen raden wij je aan om eerst even bij je ongewenste e-mail te kijken. Als je e-ticket ook daar niet in terecht is gekomen, neem dan even contact met ons op middels het contactformulier.

Direct na het invoeren van je verrassing code ontvang je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. In deze bevestiging wordt tevens de aanbieder van de verrassing(en) weergegeven. Indien je geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen raden wij je aan om contact op te nemen met ons via het contact formulier. Vermeldt hierbij je verrassingscode zodat we dit kunnen checken.

het is mogelijk dat de beveiligingsinstellingen van uw computer te hoog staan, of dat u een oudere webbrowser gebruikt. Probeer een andere webbrowser of pas uw beveiligingsinstellingen iets aan. Lukt het dan nog steeds niet? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier, en wij helpen u verder.

Nee. Je verrassing handelt conform de wet bescherming persoonsgegevens. We zullen je gegevens niet verkopen of beschikbaar stellen aan derden. Alle informatie die je ontvangt na registratie is puur en alleen over je verrassing en o.v.b. de door jou aangegeven onderwerpen. Mocht je na registratie op Je verrassing je willen afmelden dan kun je dat heel eenvoudig doen als je ingelogt bent via ''mijn account''.

Nee wij handelen conform de wet bescherming persoonsgegevens en zullen jouw gegevens niet verkopen of beschikbaar stellen aan derden. Alle informatie die je ontvangt na registratie is puur en alleen over Je verrassing en o.b.v. de door jou aangegeven onderwerpen.

Ja dat kun je zeker! Als je niet meer geactiveerd wilt zijn of wilt deelnemen aan Je verrassing dan kun je jezelf eenvoudig afmelden binnen je account.